Шарки е новият талисман на „Черноморец”

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:16 / 09.07.2009
1726
Човек, облечен като акула, ще бъде новият талисман на „Черноморец-Бургас". Талисманът ще се нарича Шарки. Той ще вдига духа по трибуните по време на мач. Шарки ще обикаля и из Бургас, за да популяризира клуба.

„Черноморец" ще има и ново лого в клубния син цвят. На него ще има изобразена акула и футболна топка. На пресконференцията в Поморие беше обявено, че първата копка на спортния комплекс на „Черноморец-Бургас" от типа кампус в Сарафово ще бъде направена на 14 юли в 12 ч.

На 2 август клубът обявява Ден на отворените врати на стадион „Лазур". Разчита се на масово посещение най-вече от деца и млади хора. Надвечер същия ден „акулите" ще играят контрола с официално представяне на отбора за новия сезон. Противникът все още се уточнява, като вариантът да бъде български отбор има по-голяма вероятност, отколкото да е чужд.

Освободеният от „Черноморец-Бургас" Стефан Трайков остава в клуба като отговорник по връзките с феновете. Бившият десен бек направи 10-годишна кариера със синьо-белия екип и се превърна в любимец номер 1 на агитката. „Стефан е точният човек за поста. Неговото назначение е не по-малко важно от летните ни трансфери", посочи изпълнителният директор на клуба Фреди Бобич. „Изключително съм благодарен на клубното ръководство, че ми подаде ръка в края на активната ми кариера. Това е най-добрият подарък за рождения ми ден, който чествам днес. Ще положа всички усилия набургаския стадион да се върне толкова много публика, колкото имаше преди 10 години", отвърна Трайков.

„Агитката чувстваше Трайков като най-близък. С него се надявам да привлечем още повече фенове", сподели мениджърът Красимир Балъков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).