„Акулите” ще си партнират със златни, сребърни и бронзови спонсори

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:45 / 09.07.2009
720
„Изграждаме нова стратегия със спонсори на три нива - златни, сребърни и бронзови", обяви изпълнителният директор на „Черноморец-Бургас" Фреди Бобич. Клубът вече е подписал три договора за партньорство. Златни спонсори ще бъдат „Пума", „Форд Мото Пфое" и „Донкафе". Договорите със със срок за 3 години.

„Акулите" ще играят от новия сезон от глава до пети с артикулите на „Пума", а „Форд Мото Пфое" ще обнови клубния автопарк.

„За мен е чест да съм заедно с личности като Красимир Балъков и Фреди Бобич. Проектът им за „Черноморец-Бургас" е истински модел за подражание. Така се прави футбол. Ще помагаме не само на представителния отбор, но и на детско-юношеската школа, на фенклуба и в благотворителни инициативи", посочи генералният мениджър на „Пума" Сава Попчев. Колежката му Милена Модева допълни, че това е сътрудничество, а не спонсорство с фланелки и маратонки.

„С Петрол" и Митко Събев имаме дълготрайно партньорство и кризата не може да му попречи. Стискаме палци „Черноморец" да успее в проектите си не само заради клубния просперитет, а и заради цяла България", каза съуправитeлят на „Форд Мото Пфое" Димо Николов, който тренирал футбол в детството си, но се отказал заради синозит.

„Донкафе" на фирмата „Щраус" е със статут на сребърен спонсор. До края на месеца „Черноморец-Бургас" може да има и трети златен спонсор, ако преговорите, които се водят в момента, с увенчаят с успех.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).