Дубльорите на „Черноморец-Бургас” започнаха подготовка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:01 / 08.07.2009
649
Дублиращият отбор на „Черноморец-Бургас" започна подготовка за новия сезон. На 8 юли сутринта старши треньорът Владо Стоянов и помощникът му Мирослав Кралев изведоха на помощно игрище на стадион „Лазур" група от 24-има млади футболисти.

В първенството на дублиращата група за „акулите" ще играят юноши, повечето от които са родени през 1992 г. Четирима са родените през 1993 г., а петима - през 1991 г.
През първите две седмици от подготовката контроли не се предвиждат, защото в този период ще се работи за аеробен обем, издръжливост и сила. От 23 юли отборът заминава на 10-дневен лагер в Трявна. Там на място ще се търсят противници за първите спаринги.
През миналия сезон „Черноморец-Бургас" зае 6-о място в крайното класиране при дубльорите.

Сериозно за предстоящите отговорни изпитания се готвят и възпитаниците на треньорите Антон Спасов и Мирослав Косев, които ще представят бургаския клуб в първенството на „А" група за юноши младша възраст, която се сформира от новия сезон. В тази формация ще играят таланти, родени през 1993 г. В състава обаче ще има и юноши от наборите 94 и 95. Целта е по-малките да израстват по-бързо в сблъсъци с батковците.

Момчетата на Антон Спасов и Миро Косев ще бъдат на лагер в Трявна заедно с дубльорите. В БФС все още събират заявки за участие в „А" група за юноши младша възраст и затова програмата все още не е изготвена. Очаква се първенството да започне в средата на месец август.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).