Нафтекс: Не закриваме школата, правим реформации

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:01 / 16.06.2009
1177
След слуховете от вчера, че школата на Нафтекс ще бъде закрита, с което ще се постави под въпрос участието на клуба в професионалния футбол, решихме да се свържем с ръководството на клуба, за да хвърлят светлина върху ситуацията. Оттам заявиха, че школата няма да се закрива и целта на отбора е участие в "А" група".

"В момента просто се правят реформации - на тези момчета, които не са необходими не са предложени нови договори и те са свободни да си търсят други клубове, без претенции от страна на Нафтекс. Направени са оценки от треньорите и са предоставени на ръководството и родителите и е взето решение кои футболисти ще продължат да играят, и кои ще си отидат", това каза за Burgas24.bg пресаташето на Нафтекс Петър Петров. "Възможно е някои да преминат в Черноморец, но това вече ще стане, ако конкретни футболисти бъдат харесани и двете ръководства, и самите момчета, се разберат за трансфер."

"Целта в момента ни е "А" група. Мислите ни са само да спечелим баража. След това ще мислим за бъдещето, но е ясно, че без детско-юношеска школа няма как да ни дадат лиценз за професионален футбол", казаха още от клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).