Отборът на Краси Балъков загуби драматично финал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:38 / 15.06.2009
557
В края на седмицата четири отбора от по осем души си оспорваха победата в турнир по футбол на стадион „Лазур". Красимир Балъков, Фреди Бобич, Павел Дочев, Илия Груев, Йончо Арсов, Паскал Борел, Ники Кръстев и звездата на националите Благой Георгиев, бяха избраниците на наставника на „акулите". Останалите четири отбора бяха съставени от състезатели на „Черноморец", плюс няколко юноши на клуба.

Екипът на Балъков победи в първата среща, но загуби инфарктно финала на турнира. Въпреки това зрителите аплодираха бурно майсторските изпълнения на двамата бивши съотборници от „Щутгарт" - Балъков и Бобич, както и на останалите им съотборници. Със своята находчивост се отличиха Благо Георгиев и Илия Груев, Дочев показа че поддържа отлична форма, а Ники Кръстев както и по време на мач ръководеше действията на съотборниците си.

Може би точно този мини турнир се превърна в „емоционален допинг" за „акулите", които ден по-късно победиха убедително отбора на „Вихрен" в Сандански.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).