КК „Бургас” удържаха петото място и след трети етап от Обиколката на Румъния

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:40 / 10.06.2009
335
Шестимата възпитаници на треньора Валентин Живков от КК „Бургас" продължават да търсят класиране в призовата десетка в надпреварата в Румъния, 2,2 по UCI. След вчерашния втори етап (9 юни) от Обиколката на северната ни съседка колоездач на бургазлии финишира пети. Стефан Христов пресече на стотни финалната линия след победителя в този 160 - километров етап Анджело Чикони (итал.). Трети е друг българин от състава на „Нов Дом"-Троян и бивш бегач на бургазлии Даниел Петров. Христомир Ангелов загуби фланелката за активност, но е на две точки разлика от нея. Жълтата фланелка е притежание на лидера във временното класиране - гръцкия бегач Тамуридис.

Горещо време и дълги етапи в Румъния съпътстват надпреварата. Днес, 10 юни е третия етап от тура с дължина на трасето 134км.

По същото време, днес друг екип на КК „Бургас" стартира в 10-тото издание на Гран При Интернейшънъл в Португалия. В силната надпревара треньорът Франки Ван Хаселбрук разчита на Зак Демпстер, Йохан Кокил, Март Ояве, Ерки Путстеп, Мати Хелминен и Янек Томбак. Състезанието ще продължи до 14 юни.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).