“Несебър мото” зарадва стотици деца

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:14 / 02.06.2009
679
Щур купон организира "Несебър мото" за несебърските деца по случай 1 юни. Над 100 деца участваха в игрите и забавленията, организирани от мотоциклетистите. На атракционно влакче, ескортирано от полицейски автомобил и мотори, пред погледите на слисани туристи, децата преминаха разстоянието от Несебър до Слънчев бряг. В курортния комплекс ги очакваха на картинг писта подготвени автомобили и пушки за пейнтбол. По- малките бяха возени от членове на клуба. Пистата е на бившия състезател по картинг Гичо Ковачев, който също членува в клуб "Несебър мото". Една от големите изненади за децата беше среща с пилот на самолет.

Всяко дете получи подарък и покана за предстоящо състезание в Слънчев бряг. "Подробности за него ще съобщим много скоро", каза председателят на клуб "Несебър мото" Атанас Терзиев. Всички деца бяха откарани обратно с атракционното влакче в Несебър. Празникът за 1- ви юни се провежда за втора поредна година от спортния клуб "Несебър мото".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).