Черноморец Бургас взе красива победа над Славия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:59 / 16.05.2009
1536
Черноморец Бургас записа малко трудна победа с 2:1 над Славия, но напълно заслужена. "Акулите" направиха куп красиви комбинации и съвсем закономерно вкараха два гола, изпуснаха и още куп положения. Славия от своя страна вкара гол след глупава грешка в защитата на бургазлии и на практика реализираха попадение без да имат реално положение пред вратата на Борел.

Първият гол вкара Николай Кръстев след корнер. Той засече центриране от ляво и изпревари защитниците на Славия в красива заучена комбинация. Марсио Нуньо можеше да удвои малко преди края на полувремето, но вратаря на гостите спаси.

През втората част "акулите" награбиха Славия веднага след почивката и направиха още няколко сериозни пропуска. Малко изненадващо обаче софиянци вкараха гол след неразбирателство в защитата, след което Дубала остана съвсем сам в наказателното поле и отблизо простреля Борел за 1:1 в 66-ата минута.

Футболистите на Красимир Балъков обаче не спряха с атаките и напълно логично стигнаха до нов гол. След добър пробив на Орлин Старокин, центрирането му попадна на главата на Светлин Симеонов, който красиво бутна топката покрай гредата за 2:1. Симеонов бе изтървал добра възможност по-рано, когато от точната за дузпата би силно по земя, но топката профуча на метър покрай гредата. Фернандес също можеше да вкара след може би най-красивата комбинация в мача. Той пусна хитър пас до аута към Карбони, който центрира ниско и Фернандес с плонж с глава затрудни максимално вратаря на Славия. Малко преди края Дуду също пропусна да вкара след като пое красиво с гърди и след това сам срещу Емил Петров би силно, но топката само облиза гредата.

След тази победа момчетата на Краси Балъков са седми в класирането с равен актив с Локомотив Пловдив, но са зад "смърфовете", тъй като са с по-лош баланс в мачовете помежду им.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).