Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Черноморец Бургас взе красива победа над Славия
Автор: Екип Burgas24.bg 21:59 / 16.05.2009Коментари (0)1536
Черноморец Бургас записа малко трудна победа с 2:1 над Славия, но напълно заслужена. "Акулите" направиха куп красиви комбинации и съвсем закономерно вкараха два гола, изпуснаха и още куп положения. Славия от своя страна вкара гол след глупава грешка в защитата на бургазлии и на практика реализираха попадение без да имат реално положение пред вратата на Борел.

Първият гол вкара Николай Кръстев след корнер. Той засече центриране от ляво и изпревари защитниците на Славия в красива заучена комбинация. Марсио Нуньо можеше да удвои малко преди края на полувремето, но вратаря на гостите спаси.

През втората част "акулите" награбиха Славия веднага след почивката и направиха още няколко сериозни пропуска. Малко изненадващо обаче софиянци вкараха гол след неразбирателство в защитата, след което Дубала остана съвсем сам в наказателното поле и отблизо простреля Борел за 1:1 в 66-ата минута.

Футболистите на Красимир Балъков обаче не спряха с атаките и напълно логично стигнаха до нов гол. След добър пробив на Орлин Старокин, центрирането му попадна на главата на Светлин Симеонов, който красиво бутна топката покрай гредата за 2:1. Симеонов бе изтървал добра възможност по-рано, когато от точната за дузпата би силно по земя, но топката профуча на метър покрай гредата. Фернандес също можеше да вкара след може би най-красивата комбинация в мача. Той пусна хитър пас до аута към Карбони, който центрира ниско и Фернандес с плонж с глава затрудни максимално вратаря на Славия. Малко преди края Дуду също пропусна да вкара след като пое красиво с гърди и след това сам срещу Емил Петров би силно, но топката само облиза гредата.

След тази победа момчетата на Краси Балъков са седми в класирането с равен актив с Локомотив Пловдив, но са зад "смърфовете", тъй като са с по-лош баланс в мачовете помежду им.
Още по темата: общо новини по темата: 4
18.05.2009
16.05.2009
16.05.2009
14.05.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: