Треньорът на Славия недоволен от терена на Лазур

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:09 / 16.05.2009
1276
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски е притеснен от терена на стадион "Лазур". Белите играят днес с Черноморец Бургас в 20,00 ч.

- Това не е нормален футболен терен. Дано след срещата нямаме сериозно контузени. Всеки, който играе в Бургас, се оплаква от терена - заяви Кузмановски. Въпреки това Славия ще опита да постигне трета поредена победа, след тези над Вихрен и Ботев.

- И Черноморец, и ние играем хубав футбол, дано се получи интересен мач. Няма да е лесно, но ще търсим максимума - оптимист е Кузмановски. Треньорът на белите добави, че Славия не преследва шестото място, тъй като няма значение дали си четвърти, пети или шести, щом не си в тройката.

Балъков ще заложи на офанзивния стил, като най-вероятно ще започне с двама нападатели в схемата 4-4-2. Славия също ще излезе в схема 4-4-2, като в атака ще са Дениран Ортега и Дубала. Единствената въпросителна пред Кузмановски е кой ще замени контузения дефанзивен халф Карлос. За Черноморец Бургас няма да играе Ванчо Траянов, а за Славия - Карлос. В последния кръг "акулите" биха с 3:0 Спартак във Варна, а Славия удари Ботев с 4:0 у дома.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).