Приморско ще е домакин на Европейско по футзал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:09 / 14.05.2009
259
Приморско заслужи честта да бъде домакин на европейското клубно първенство по футзал /версия UEFS/. Мачовете ще се играят от 25-ти до 31-ви май в новата зала на черноморския град. Организатор е "Българска лига футзал" съвместно със сдружение "Футзал България".

В първенството ще участват 9 отбора. Титлата си от миналата година ще брани "Динамо" /Москва/. Идва и още един руски тим- "Зоркий" /Красногорск/. Испания също ще с представи с 2 отбора, като единият ще бъде първенецът на област Каталуния.

Ще участват и състави от Франция, Чехия, Словакия, Беларус и победителят в Българската лига по футзал, който ще стане известен след двубоите утре от последния кръг. Гостите от чужбина започват да идват от следващата седмица, като всеки отбор ще води със събе си по един международен съдия по футзал. Схемата на първенството ще се уточнява допълнително.

Източник: bourgasfootball.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).