“Несебър мото” домакин на участниците в обиколката на България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:58 / 08.05.2009
281
Мотоциклетистите от "Несебър мото" ще бъдат домакини на участниците в обиколката на България, посветена на деня на Европа- 9- ти май. Тя ще се проведе за първи път в нашата страна под мотото "Внимание и толерантност на пътя".

Около 20 мотоциклетисти ще проверят постижимо ли е изминаването на 1000 километра за 12 часа при наши условия. Това е идеята на първото групово каране "Iron Bul".
Карането в група на дълги разстояния е не само сериозно предизвикателство за човешката издръжливост и дисциплина, но и висша форма на синхрон и взаимодействие в екип, която те зарежда с много адреналин и прекрасни спомени, обясняват организаторите. Учредена в САЩ през 1984 година, днес идеята има повече от 35 000 регистрирани последователи в целия свят.

Според маршрута мотоциклетистите ще тръгнат от София в 7 часа сутринта, ще минат пред Велико Търново и Варна, и в 13,30 часа ще пристигнат в Несебър. Групата ще бъде посрещната на входа на града от всички членове и приятели на "Несебър мото". Участниците в обиколката на България ще обядва в Стария Несебър в ресторант "Глория Мар" по парче пица на пещ. В Несебър ще бъде и най- дългияj престой на групата. После ще отпътуват за Ямбол, Пловдив и в 19 часа трябва да пристигнат в София.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).