"Черноморец – Бургас” победи „Локомотив” София при дубльорите с 4:2

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:01 / 06.04.2009
1058
Мачът между двата отбора се игра на стадион „Лазур" и предложи на зрителите много емоции. Домакините поведоха до 30 минута с два бързи гола отбелязани от Живко Стоянов и Георги Костадинов. В края на полувремето гостите успяха да върнат един чрез Ивайло Пальов и полувремето завърши при резултат 2:1 за отбора на „акулите".

Второто полувреме също премина оспорвано като двата отбора отново си отбелязаха три гола. И отново двата от тях бяха във вратата на гостите. Отбеляза ги Георги Костадинов в 58-та и 90-та минути, който оформи своя хет-трик в двубоя. Попадението за столичните железничари бе на Спас Спасов, осем минути преди края на мача.

В дублиращия отбор за „акулите" играха двама футболисти от мъжкия състав - Любомир Божинов и Светлин Симеонов, които се отчетоха с асистенции. След тази победа отборът на „Черноморец - Бургас" се изкачи до 4-тото място в таблицата за временното класиране при дублиращите отбори.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).