Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
България загуби от САЩ в кръг от М1 Чалъндж в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 12:48 / 29.03.2009Коментари (0)497
©
България записа загуба от САЩ с 4 загуби срещу една победа в игралия се късно снощи кръг от М1 Чалъндж в Бургас и изравни точковия си актив със състава на Бенелюкс, който записа 1:4 срещу Финландия в първи кръг от популярния турнир. Галата се игра пред пълни трибуни в бургаската зала „Младост" , където присъстваха и ръководството на М1 Глобъл, начело с президента Вадим Финкелщайн. След бойният спектакъл босът сподели, че е много доволен от домакинството на страната ни и условията у нас. Гала вечерта се е предавала пряко по три сървара в над повече от 100 държави.

Първия качил се на ринга от българския състав Янко Янев - Нинджата (-70кг) загуби мача във втори рунд с ключ на ръката (армбар) от бразилеца Ренато Миглиасио. Загуба с ключ записа и Иван Иванов (-76кг) от Стив Карл, а играещия треньор на българския национален отбор Йордан Радев победи съперника си със съдийско решение. Радев бе повален от тъмнокожия Хърбърт Гудман - Шепотът 10 секунди след удряне на гонга, когато българинът не очакваше светкавичния удар. Това обаче не бе отчетено от съдиите, но и на Гудман не бе показан жълт картон. Най-опитния ни играч участва единствен от България в миналогодишното издание на М1, където записа победа с екипа на Отбора на света.

Изключително оспорван бе сблъсъкът между Атанас Джамбазов (-93кг) и Чарлз Григзби - Отчето, където Наско загуби със съдийско решение след изиграване на трети рунд. Наско спечели овациите на публиката, мнозина от които скандираха за неправилно отсъждане за победата на американеца.

В най-тежката категория +93кг Емил Захариев претърпя загуба от Лойд Маршбланкс - Кадилака, който взе мача с ключ на крака.

В мачовете изиграли се преди това, Германия победи с пълно превъзходство състава на Турция с 5:0, а Руския легион се наложи с 4 победи срещу удна загуба срещу Отбора на Света.

Следващото участие на българския национален отбор e в четвърти кръг от турнира, на 2 май в Сао Пауло( Бразилия), където трикольорите ни ще срещнат състава на Бенелюкс.

Преди това на 25 април в Токио предстои трети кръг от турнира.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: