Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Балъков: БФС действа аматьорски
Автор: Екип Burgas24.bg 17:03 / 17.03.2009Коментари (0)1068
© Burgas24.bg
"Смятам, че началото ми в Черноморец не е трудно. И няма как да е, след като постигнахме 12 победи в контролните срещи, а след това и успех над Ботев", анализира ситуацията в Черноморец новият наставник на тима Красимир Балъков.

"Наистина, допуснахме една загуба от Локомотив (Пловдив) в последния кръг. Но дори и аз като играч нямам такава серия. С Ботев и с Локомотив (Пловдив) играхме бърз, динамичен, хубав футбол. Това е изключително важно за мене. Не е толкова важно дали ще победим, защото във футбола има всякакви възможности", каза още той.

"Проблем с настроението преди такъв мач не може да има. Срещу такива отбори като Левски няма нужда от допълнителна мотивация. Приятно съм изненадан от нивото на българския футбол и от мачовете, които се получиха с Ботев и Локомотив. Видя се, че в България има футболисти, които са тактически дисциплинирани, играчи с идеи. Веднага мога да ви кажа за 2-3 много добри играчи", продължи легендата на Етър, Спортинги и Щутгарт.

"Утре ще дадем всичко от себе си, ще се раздадем до последната минута. Може и да загубим, но няма да се предадем. Ако футболистите не се раздават, аз ще се отнеса по съвсем друг начин към тях. Смятам, че срещу Локомотив (Пловдив) създадохме доста голови положения, макар и да не ги реализирахме. За мене точките, които ще спечелим в следващите кръгове, нямат значение. Колкото повече спечелим, толкова по-добре. Но имаме за цел нещо друго- да извлечем максимума от играчите", допълни Бала.

Красимир Балъков нарече аматьорско решение да се отложи първия пролетен кръг. Той допълни, че подкрепя изцяло ръководството на БФС начело с Борислав Михайлов, но няма да пести критики, когато те са основателни и градивни.

"Дадоха пример със Сърбия, че и там така действали. Не мога да разбера защо се сравняваме със Сърбия. Кои са те, че да бъдат наш пример? Нека се сравняваме с Австрия, с Швейцария. За Германия и дума не може да става. Никъде го няма по света да грее слънце, а да не се играе футбол", отбеляза специалистът.

Според бившия плеймейкър, промените са направили програмата на Черно море и Черноморец е най-лоша. Така Черноморец играл в неделя от 19:30 часа, след това отборът е вечерял в 23:00 часа и играчите едва ли са отпочинали както трябва. На следващия ден е планирано възстановяване и след още един ден- път до София. Срещата с Левски е утре от 15:30 часа.

"Би трябвало да играем поне от 19:30 часа. За да имат нашите футболисти още няколко часа за почивка. Но това не ме притеснява, подчертавам го. Просто казвам как трябва да бъде. Ние сме добре подготвени и дори и да загубим утре, не това е причината", завърши Красимир Балъков.

Източник: Нетинфо

Още по темата: общо новини по темата: 4
25.03.2009
18.03.2009
16.03.2009
16.03.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: