Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Националите по ММА се събраха в Бургас, звезднотото ръководство на М1- Глобъл идва у нас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:51 / 16.03.2009Коментари (0)324
Тази сутрин, 16.03 националният отбор по ММА се събра в Бургас за подготвителен лагер, който ще продължи до началото на първата по рода си у нас Гала вечер по М1 на 28 март. Разширеният състав бе настанен в хотел „Престиж", а първа тренировка ще направи от 19:30ч в Спортен и здравен център „Аякс"-Бургас.

 

Два дни преди официалната Гала, втори кръг от престижния боен турнир, в Бургас ще пристигнат редица знаменитости. Ръководството на международната лига М1 - Глобъл ще пристигне у нас с пълния си блясък начело с президента Вадим Финкелщайн. Руснакът е известен повече с това че е личен мениджър на Фьодор Емилианенко както и парньорството си с Доналд Тръмп. Президентът на Микс-файт лигата Вадим Финкелщайн е близък приятел с президента Путин и със личности като Роман Абрамович, както и сенатори и политици от различни старни. С него край морето ще долетят Апи Ефелд и Патрик де Уит, както и редица имена от ръководството на М1-Глобъл. По всяка вероятност сред публиката в бургаската зала „Младост" ще бъде и шампинът Андрей Арловски, който в момента е в страната ни за да снима поредния филм. Въпреки натоварената си лична проглама с Арловски от снимачната площадка към Бургас ще потегли и Майк Пейл - боц от UFC и Affliction, както и треньор в залата на изключително колоритния Ранди Котюр.

 

Междувременно с прессъобщение до всички медии в Амстердам бе направена презентация на страната ни, на град Бургас и българския национален ММА отбор, който ще приеме втори кръг от веригата М1. Прессъобщението е озаглавено: „Бившата звезда Херберт Гудман-Шепотът се завръща на ринга, води екипа на Северна Америка за следващото предизвикателство на М1 в България". Освен биографични данни на 31-годишния бивш халф на националната футболна лига Херберт Гудман - Шепотът, в съобщението се казва още, че мачът на 28 март между българската звезда и бивш олимпиец Йордан Радев и бивш играч в NFL Гудман ще бъде изключително интригуващ. Както у нас, така и в Холандия бе направен кратък обзор на съперниковия тим.

Ето част от текста:

"В лицето на Радев, Гудман ще срещне боец с UFC опит, което ще му предложи най-сериозното предизвикателство за кариерата му до сега. Все пак той няма да бъде сам а ще има подкрепата на съотборниците си от отбора на Сев.Америка..

В лека категория Ренато Миглиакио ще срещне носителя на шампионския колан Янко Янев. Миглиакио вярва че такова предизвикателство ще му помогне да събере сили и концентрация за са получи своето признание.
"Това е добра възможност да покажа уменията си в това уникално събитие", каза той. "Много се вълнувам, знам че много хора искат да бъдат на моето място сега."

В полусредна категория 24 -годишния Стив Карл ще срщне Иван Иванов, съперник от класа. "Малко съм нервен като знам, че всички ще подкрепят опонента ми, но това също е и голямо препядствие към което ще мога да се връщам и да казвам че съм преминал " каза Карл.

Преодоляване на препятствията не е нищо ново за Карл, който получи възможност да покаже блясък в M-1 само две години след като лекарите му казаха че това е краят на кариерата му като спортист след сериозна травма на главата след катастрофа.

Бивщият участник в СЕС и тежка категория Чарлз Григсби ще срещне изключително техничен съперник - Атанас Джамбазов. При най-тежките на ринга ще се изправят звезата Веселин Божинов и Кадилака.

 

M-1 GLOBAL е една от водещите световни организации по ММА за последното десетилетие. Международни ММА звезди които са се били под знака на М-1 са Фьодор Емилианенко, Андрей Арловски, Александър Емилианенко, Keith Jardine, Aлистър Овереем, Yushin Okami, Бен Ротуейл, Майк Пул, Мелвин Меноф, Роман Зенстоф, Денис Канг, Мартин Кампман, Амар Сулоев и Халид Араб, и... това далеч не е целия списък.

Считано за световна купа по ММА М-1 Чалъндж има събития през цялата година, спонсорирани от партньора Affliction, което събира някой от най-добрите настоящи и бъдещи ММА бойци в света. Излъчвано в над 80 страни по целия свят, М-1 Чалъндж събира отбори съставени от 5 състезатели представящи страните си един срещу друг за спечелване на титлата шампион на М-1 Чалъндж. "M-1 Challenge Presented by Affliction" предоставя на професионалисти по ММА в целия свят възможността да изпитат техните умения да придобият ценен опит на международно ниво и да странат бъдещи звезди в спорта ММА. Състезателите които успяват на терена на М-1 Чалъндж ще получат възможността да се състезават в големи ММА събития организирани от М-1 Глобал и техните промотионални партньори като Affliction Entertainment.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: