Зарадваха Несебър със 700 000 лева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:45 / 14.03.2009
520
Футболният Несебър получи добра новина в навечерието на дербито с Калиакра. На последното си заседание общинските съветници гласуваха бюджет от 700 000 лв. за отбора.

Тимът има положителен баланс срещу домакина Калиакра. До момента Несебър няма загубен мач. Този път обаче гостите ще бъдат без контузените Станимир Митев, Красимир Пчеларов и Давид Налбантов.

В мача срещу Миньор предишния кръг за Несебър направи Рибарски, а треньорът Валери Дамянов ще може да разчита и на Мартин Димитров, който изтърпяваше наказание. В първия си мач от пролетния сезон срещу Миньор несебърските футболисти демонстрираха атакуващ стил, срещу Калиакра обаче едва ли ще играят по този начин.

Домакините от Каварна пък очакват над 2500 зрители. Мачът е днес от 17,30 ч. Треньорът на Калиакра Радостин Трифонов пък е подготвил тактическа уловка на Несебър.
- Естествено, не мога да разкрия за какво става дума, но ще съм спокоен, ако момчетата изпълнят тактическите задачи - заяви Трифонов.

Той има богат избор за състава, тъй като и Антон Димитров вече е възстановен. Логично Трифонов се колебае за един-двама изпълнители в средата на терена, след като има много равностойни футболисти.

- Дай Боже, това да ми е проблем и занапред - всички да са здрави и да се чудя кого да пускам - пожела си Трифонов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).