Фреди Бобич е впечатлен от плановете на „Черноморец”

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:21 / 28.02.2009
473
Специалният гост на Красимир Балъков, Фреди Бобич отговори на въпроси на журналисти след мача между отборите на Сливен и „Черноморец Бургас", който изгледа от официалната ложа на стадион „Лазур".

Бобич изказа своите отлични впечатления от това което е видял в Бургас. Особено важно за него е, че в „Черноморец" се мисли мащабно, като проектът за новия кампус, който бе презентиран преди дни, е на най-високо европейско равнище.

Фреди Бобич сподели и добрите си впечатления от мача, който наблюдава като не пропусна да отличи младите и талантливи футболисти на домакините, които според него имат много перспективно бъдеще.

На срещата присъства и Красимир Балъков, който изрази удовлетворението си от водените разговори със своя бивш съотборник, които поставят началото на едно по-тясно сътрудничество в областта на развитието на спортните отношения между Германия, където работи Бобич и в частност на неговата спортна агенция и бургаския клуб. Все още е рано да се правят големи планове, но началото на тези отношения е поставено и от него се очакват добри перспективи заяви Красимир Балъков.

На въпрос дали е доволен от показаното от неговите футболисти в последната предсезонна контрола, мениджърът на „акулите" изрази задоволството си от характера на отбора и от това, че футболистите са преследвали победата през всички 90 минути на двубоя. Той отчете и факта, че Сливен е един от най-добре представящите се отбори в страната и че с играта си доказва, че не напразно се намира в челото на таблицата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).