Проведе се заседание на ЗС на БФС и президентите от югоизтока

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:07 / 19.02.2009
303
Днес от 12.00 часа в Пловдив се проведе традиционното заседание с президентите на футболни клубове от Югоизточна "В" група, съобщиха от Зоналния съвет на БФС. На срещата присъстваха председателят на ЗС на БФС - Пловдив Димитър Енчев, секретарят Петър Дингилски, председателят на Съдийската комисия Александър Линков, председателят на Спортно-техническата комисия д-р Любомир Томов, председателят на комисията за детско-юношески футбол Иван Митев и представители на областните съвети на БФС на територията на Югоизточна България. Лошото време попречи на няколко от президентите на клубове да пристигнат в Пловдив.

Съвещанието беше ръководено от Димитър Енчев. В анализа си той акцентира на картотекирането на нови футболисти през пролетния полусезон, засилване на охраната на срещите, недопускането на груба игра по терените, взаимодействието с медиите от страна на клубовете.

От страна на отборите бяха поставени въпроси по програмата, охраната на срещите от МВР, изиграването на мачовете от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Пролетният полусезон в Югоизточна "В" група стартира на 1 март и ще завърши на 14 юни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).