"Акулите" ще си сътрудничат с лидера на Бундеслигата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:32 / 06.02.2009
534
Председателят на Съвета на Директорите на ПСФК "Черноморец - Бургас" Митко Събев и мениджърът на тима Красимир Балъков ще направят официална визита на ръководството на лидера в германската Бундеслига ТСГ 1899 „Хофенхайм". Предстоящите срещи станаха възможни, благодарение на отличните контакти на Красимир Балъков с бившия маркетинг директор на „Щутгарт" Йохен Ротхаус, който в момента е Изпълнителен Директор на „Хофенхайм". На срещата ще присъства и мениджърът на тима Ян Шинделмайсер.

Официалната визита ще се състои по време на тренировъчния лагер на "Черноморец - Бургас" в Щутгарт. Господата Митко Събев и Красимир Балъков ще имат срещи на най-високо равнище с представители на ръководството на немския клуб. Те ще разгледат и новопостроения стадион на отбора - Дийтмар Хоп Щадион. По своя капацитет и като визия, стадионът на "Хофенхайм" има доста общи черти с проекта на бъдещия спортен комплекс "Черноморец Арина". Това е и една от причините за посещението на българските гости, които ще поставят и основите на едно бъдещо сътрудничество между двата клуба. Те ще дискутират по различни спортно - технически въпроси, както и по теми, свързани с финансирането и изграждането на спортни съоръжения от този тип.

Господин Събев ще присъства и на контролната среща между отборите на „Черноморец - Бургас" и „Щутгарт", която ще се играе на 10 февруари.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).