Николай Николов: Кракът ме боли много и се надува, но ще стискам зъби – така трябва

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:05 / 03.02.2009
236
Николай Николов продължава да има проблем с контузия на крака си. Преди 10 дни от ЛукОйл обявиха официално, че той ще пропусне турнира "Атаро Клима" заради контузия. След 3-ия ден обаче Ники Николов се появи в игра срещу ЦСКА и бургазлии отнесоха шампионите с 3:0. Николов изигра и останалите срещи до края на турнира, но отново чувства болки в контузения си крак.

"Кракът ме боли много и даже се надува след като изиграх два мача, но ще стискам зъби - така трябва. Според лекаря, който ме прегледа последен съм здрав и мога да играя. Малко преди това д-р Тони Георгиев ми препоръча 2 месеца пълна почивка, защото имам леко счупване на подбедрицата. И аз не знам вече какво да правя. Искам да се излекувам, за да съм пълноценен в играта и да не ме боли, но докато това стане ще стискам зъби и ще играя. Не знам дали това е правилно, но... ще видим", заяви Николай Николов.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).