Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Несебър разгроми Созопол в спаринг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:15 / 26.01.2009Коментари (0)704
© Burgas24.bg
Победа във втората си контрола регистрираха несебърските "делфини". С разгромното 6:0 бе преодолян "Созопол", но в мач тип "учебна игра". Дори съдиите на срещата не бяха официални, а от двата треньорски щаба. Два гола за "Несебър" вкара дошлият на проби от "Тунджа" Румен Босилков, който преди това бе в "Созопол". По един път се разписаха Дарин Тодоров, Борислав Иванов, Денислав Андреев и Атанас Лазаров. В състава воден от Валери Дамянов игра още и Венцислав Гичев, който има сходна на Босилков съдба. Следващата контрола на "Несебър" е днес с "Ботев-Бали". Следват тестове с "Видима-Раковски" и "Локомотив" /Ст.Загора/. Търси се още един опонент.

Несебърлии продължават лагера си в Трявна.

Вчера по обяд "Созопол" си тръгна именно оттам, след десетдневен престой. "Заложихме на физическата подготовка в Трявна, имаме и доста нови момчета на проби които оглеждаме. Предстои ни контрола срещу "Тунджа" в Ямбол. Срещата е запланувана за сряда", коментира изп.директор на "Созопол" Румен Димов. Днес созополлии ще почиват, а от утре подновяват занятия у дома. Всеки момент към отбора ще се присъедини новото попълнение Мустафа Мустафа, който миналата есен игра в "Светкавица" /Тщ/.

Сигурни нови в "Созопол" са още Щерион Гавальов от "Поморие", Георги Цъцъров от "Странджа-Металург" и Илиян Чилибонов от "Волов" /Шумен/.

Източник: bourgasfootball.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: