Добри Добрев напуска Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:31 / 22.01.2009
625
Още един играч ще напусне "Несебър", вероятно след разтрогване на договора си с клуба по взаимно съгласие. Това е Добри Добрев. От клубната управа потвърдиха за раздялата с 25-годишния играч, който от 3 години е в тима от крайморския град. Преди Добрев "Несебър" по една или други причина напуснаха Николай Жечев, Генади Асенов, Любомир Петров, Веселин Вачев, Емил Тодоров, Виктор Драголов и Стамен Ангелов.

Не е изключено в близките дни да има още освободени играчи. В момента новоназначеният старши треньор Валери Дамянов тренира отбора в Трявна. На място се преценят качествата на дузина нови играчи, някои от които сигурни нови попълнения, а други дошли на проби. Първоначално за Трявна не тръгнаха Павел Колев, Станимир Митев и Красимир Пчеларов, но изпълнителният директор на "Несебър" Христо Христов увери, че вече е закарал футболистите с личен превоз. Причина за закъснението на триото са "контузии".

По индивидуална програма на Градския стадион в Несебър се готвят Момчил Желев и Латин Венков, които са с травми и не е ясно дали в движение ще акостират в Трявна, или ще чакат завръщането на своите съотборници у дома. В четвъртък несебърлии ще проведат първа контрола. Противник ще е "Черноморец" /Балчик/. В събота е следващият спаринг, този път срещу "Созопол", който също е на подготовка с Трявна.

Източник: bourgasfootball.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).