Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Добри Добрев напуска Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 09:31 / 22.01.2009Коментари (0)625
© Burgas24.bg
Още един играч ще напусне "Несебър", вероятно след разтрогване на договора си с клуба по взаимно съгласие. Това е Добри Добрев. От клубната управа потвърдиха за раздялата с 25-годишния играч, който от 3 години е в тима от крайморския град. Преди Добрев "Несебър" по една или други причина напуснаха Николай Жечев, Генади Асенов, Любомир Петров, Веселин Вачев, Емил Тодоров, Виктор Драголов и Стамен Ангелов.

Не е изключено в близките дни да има още освободени играчи. В момента новоназначеният старши треньор Валери Дамянов тренира отбора в Трявна. На място се преценят качествата на дузина нови играчи, някои от които сигурни нови попълнения, а други дошли на проби. Първоначално за Трявна не тръгнаха Павел Колев, Станимир Митев и Красимир Пчеларов, но изпълнителният директор на "Несебър" Христо Христов увери, че вече е закарал футболистите с личен превоз. Причина за закъснението на триото са "контузии".

По индивидуална програма на Градския стадион в Несебър се готвят Момчил Желев и Латин Венков, които са с травми и не е ясно дали в движение ще акостират в Трявна, или ще чакат завръщането на своите съотборници у дома. В четвъртък несебърлии ще проведат първа контрола. Противник ще е "Черноморец" /Балчик/. В събота е следващият спаринг, този път срещу "Созопол", който също е на подготовка с Трявна.

Източник: bourgasfootball.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: