Нападател на Черно Море замина за Анталия с "акулите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:12 / 21.01.2009
460
28-годишният нападател Адриан Фернандес замина в сряда на лагер с Черноморец Бургас в турския курорт Анталия. Бившият футболист на Черно море ще бъде тестван в три контроли там, след което старши треньорът Красимир Балъков ще прецени може ли да помогне на "акулите" през пролетта.

Аржентинецът има 11 мача и 4 гола за Черно море миналата есен, но въпреки това беше освободен от отбора. В Черноморец Бургас той се събра със сънародника си - лявото крило Роберто Карбони, който също е на проби.

Фернандес е започнал кариерата си в Нуева Чикаго, тим от аржентинската втора дивизия, за който има 102 мача и 28 гола.

След това кариерата му продължава в Коло Коло (Чили), Санкт Гален (Швейцария) и Черно море. Преди две години бе на проби и в Литекс, но не успя да спечели доверието на тогавашния треньор Люпко Петрович.

С отбора не замина бразилският атакуващ халф Мишел Мескита - Платини, който се лекува от вирусно заболяване. Предвидено е 4-5-дневно домашно лечение, след което той ще пътува сам за Анталия. Групата, която замина днес, наброява 28 души и е водена от клубната легенда Златко Янков, член на управата.

Черноморец Бургас ще играе три контроли за 10 дни в Турция, като съперниците са последните в швейцарското първенство Люцерн и Вадуц, както и селекция на бразилска мениджърска агенция, която осигурява проби на хората си в клубове на подготовка там.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).