Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
29 футболиста тренират с Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 09:54 / 09.01.2009Коментари (0)394
© Burgas24.bg
Десетият във есенното класиране на Източната "Б" група "Несебър" в сряда проведе първа тренировка под ръководството на новия старши треньор Валери Дамянов, който сам изчисли, че се завръща в отбора точно след 10 години и 4 дни прекъсване.

"За първи път дойдох на Градския стадион на 3 януари 1999-а година. Радвам се, че отново съм тук, където имам много приятели", каза Дамянов, който завари от предишния отбор единствено десния халф-бек Весислав Илчев. Част от останалите момчета с които той работи преди 10 години сега имат други длъжности в отбора. Васил Банов е асистент треньор, а Иван Павлов и директор на детско-юношеската школа на "делфините".

Специалистът, който за последно работеше в ДЮШ на "Локомотив" /София/ представи и останалите си асистенти - Тихомир Тодоров /треньор на вратарите/, Георги Иванов /ще отговаря за кондицията на играчите/ и гръцкото попълнение Георгиос Кириаку, който в момента следва ВИФ със специалност статистика и компютри. Както е известно Дамянов наследява на кормилото подалия оставка Георги Иванов - Геша.

29 играчи участваха в първата зимна тренировка. Новите имена са Венцислав Христов от "Спортист" /Своге/ - 20 годишен нападател. Той и защитниците Тончев от "Дунав" и Рангелов от "Марек" са на проби. Период за тестове е даден на юношата на "Нафтекс" Георги Янев и футболиста на "Месамбрия" /Нс/ Ахмед Маджур. В отбора се завърна и игралия под наем в "Тунджа" /Ямбол/ Трайо Грозев. По време на подготовката се очават още състезатели на проби. В "Несебър" може да дойде и юношата на "Локомотив" /Сф/ Георги Долмов, който за последно е играл в трета испанска дивизия.

На този етап несебърлии тренират у дома, но е заплануван двуседмичен лагер в Павел баня или Елена. В зависимост от това кога ще се играе четвъртфиналната среща за купата с "Литекс" допълнително ще се преценява дали да се състои и десетдневен лагер в Обзор. Първата проверка е насрочена за 20 януари, но съперникът още не е уточнен. За сега са договорени проверки с "Локомотив" /Ст.Загора/, "Черноморец" /Балчик/ и "Поморие".

На сбора на "делфините" дойде лично президентът на клуба Валентин Жеков, който пожела на момчетата здраве и само победи през новата година. Занятието уважи и вече бившия кадър на "Несебър" Емил Тодоров, който си побъбри приятелски с новия наставник Валери Дамянов и напусна занятието. Според слуховете в Несебър Зелето вече ще носи екипа на "Марек".

Източник: bourgasfootball.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: