Наградиха десетте най-добри спортисти на Несебър за годината

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:48 / 16.12.2008
300
Стана добра традиция, вече втора година в Община Несебър да бъдат номинирани десетте най- добри спортисти. Тазгодишното събитие се състоя на 15.12.08г.. в Конферентин център Несебър.

Номинацията събра спортния елит и обществеността на Несебър. По време на тържествената церемония кметът на Общината г-н Николай Димитров постави въпроса много или малко са средствата изразходвани за спорта в общината. Той отбеляза, че на територията на Несебър работят 35 спортни клуба, в които активно със спорт се занимават около 1000 човека. По нататък в изложението си, той изтъкна голямото място и значение на спорта в цялостната програма на общината, която през следващите три години ще заложи на голямата идея: По - добър град, по добър живот.

Председателят на Общинския съвет Благой Филипов потвърди, че в предстоящата сесия на 19.12.2008г. в дневния ред е включен промяна на статута на общински терен с размери 18декара, на който ще бъде проектирана новата спортна, многофункционална зала на Общината. В отговор от името на спортистите думата взе Александър Александров от ветроходен клуб Несебър, който поздрави ръководството на Общината за възстановяването на една позабравена традиция за номинирането на спортисти на годината.

На първо място от десетте най-добри спортиста на годината е Ивайло Габровски от КК „Колоездачен клуб Несебър", второто място бе за Росен Ангелов Тончев от СНЦ „Несебър мото" и на трето място се класира Лъчезар Янев Димитров КИБИ „Бошудо".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).