Започна коледния турнир по футбол на малки вратички

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:43 / 13.12.2008
456
Днес и утре спортна зала „ Младост" е домакин на коледния турнир по футбол на малки вратички. Спортната проява е част от празничния Коледно-новогодишен календар на община Бургас.

Коледния турнир по футбол на малки вратички започна с оспорваната среща между съставите на „Нафтекс" и Камено.В спортната надпревара участват 8 отбора разделени в две групи. В група „А" на съставите на „Нафтекс", Камено, Русокастро, Победа. В другата група -„Б" са отборите на „Черноморец", „Олимпик", „Атлетик" и Ветрен.
Според регламента всеки един от отборите играе срещу останалите от групата. Победителите определят полуфиналните и финалните двубои.

В неделя турнира продължава от 10 часа в спортна зала „Младост". Тогава един срещу друг ще застанат Русокастро и Камено.За 11 часа е насрочена срещата ог група „Б" между „Олимпик" и Ветрен в 12 часа Победа излиза срещу „Нафтекс" и в 13 часа е последната среща от предварителните групи между съставите на Атлетик и Черноморец. От 15 часа утре се играят срещите за крайното класиране. Първата е за 5-то място. Малкия финал е от 16 часа а в 17 часа е финала.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).