Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (1)
Мениджърът Мирчо Димитров: Вече всичко зависи само от Херо
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 06.12.2008Коментари (0)507
© Burgas24.bg
Българският мениджър Мирчо Димитров, който работи предимно на руския футболен пазар, сподели пред Gong.bg, че оттук-нататък развитието по случая с Димитър Димитров - Херо, който може да поеме Амкар Перм, зависи изцяло от наставника.

Причината е, че той трябва да стигне до споразумение с ръководството на Черноморец, с който все още има действащ договор, за да могат преговорите с руската страна да навлязат в следващия етап.

„Преговаряхме. Аз го предложих в Амкар и той трябваше да отиде да се запознае с ръководството, с клуба. Имахме среща и в Москва, и в Перм. Видяхме се с президента, с цялото ръководство. Аз като посредник в сделката трябваше да покажа на Херо онова, за което му бях говорил, а съответно и ръководството на клуба също - да го видят на четири очи, защото както се казва - посрещат по дрехите, а изпращат по ума", сподели Мирчo Димитров пред Gong.bg.
"Херо има действаш договор с Черноморец и той ми разказа, че взаимоотношенията му с президента Събев са били много добри. Той трябва първо да реши въпроса си с тима, и тогава вече да мислим за друга работа. Всичко зависи от Херо. Той трябва да каже можем ли да продължим разговорите или не.Ние не искаме първо тях да подвеждаме и да постъпваме некоректно с другия клуб. Херо заслужава - както са го покани с доверие, така в уважение да се раздели и да продължи кариерата си в посока Русия", добави още мениджърът.

„Вече 6-7 години работя с Амкар Перм и аз с моите футболисти до този момент съм оправдал гласуваното ми доверие, затова смятам, че нямат грам съмнение за качествата на Херо като треньор и това, което аз им предлагам. Това е причината да мисля, че ще няма да има никакво разминаване. Моята мечта бе да вкарам наш български треньор в руската Първа лига, защото футболистите, които съм предложил направиха една голяма реклама - Мартин Кушев, Георги Пеев и Захари Сираков. Те повдигнаха нивото на футбола в този отбор, стигнаха до четвърто място, финал за купата и затова смятам, че тия и останалите българи, които играят там заслужават това признание", добави още Мирчо Димитров.

Относно евентуални нови български попълнения, които могат да се присъединят към руски тимове, мениджърът каза: „За мен в Русия има условия да се работи - българите бързо се адаптират, руснаците ни приемат с уважение и смятам, че ще има още българи там. Но в момента конкретни имена не мога да ви кажа. Но и сега има голямо търсене, въпреки че в Русия почиват до Нова година."

Мирчо Димитров разкри още, че тримата българи в Амкар в момента са на голяма почит сред феновете: „По целия град често виждам надписи „Без българи няма Амкар" и дай боже, ако сега Херо отиде да работи там, да направи още по-голям успех."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 4
06.12.2008
06.12.2008
05.12.2008
04.12.2008






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Без български футбол на парламентарните избори
Реал няма да сбърка срещу Алавес, смятат букмейкърите
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: