Война между плувните клубове в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:26 / 04.12.2008
1169
Родители на 10-годишно момиче сигнализираха, че детето им е било бито от треньорката му по плуване Люба Панайотова. Срещу нея вече има заведено дело в Бургаския съд. "Спирката на Нова" беше в Бургас, където потърси различни мнения за случилото се.

Пред камерата на Нова ТВ треньорките от двата плувни клуба в града - "Бриз" и "Черноморец" влязоха в задочен спор. Според обвинената треньорка Панайотова от клуб "Черноморец" побой над трениращи деца не е имало. Тя допълни, че случващото се е акция на конкуренцията, както сама описа другия плувен клуб.

Треньорката каза още, че в медицинското свидетелство на момичето е посочено единствено, че то е с леки охлузвания. Не на такова мнение обаче беше бащата на детето, според който дъщеря му е била с тежки отоци и синини след побоя, извършен от учителката.

Позицията му бе защитена и от Соня Стойчева от клуб "Бриз". По нейно мнение случилото с 10-годишното момиче не е единственият подобен инцидент, а Панайотова бие децата системно. Тя каза още, че именно треньорката от "Черноморец" създава конкуренция между двата клуба, което е абсурдно. Стойчева директно обвини Панайтова в некомпетентност и злоупотреба с алкохол, твърдейки, че всеки ден тя отива пияна на работа. Тя допълни, че общината е била многократно уведомявана за неадекватното поведение на треньорката. От там обаче не са предприели никакви действия.

Като пълни глупости определи от своя страна Люба Панайтова твърденията на колежката си от клуб "Бриз". Тя допълни, че двете имат конфликт от повече от 12 години, а Стойчева води своеобразна кампания в медиите срещу нея.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).