Клубът по мотоциклетизъм "Несебър Мото Рейсинг Тийм" отчете успехите си през 2008

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:09 / 02.12.2008
371
Атанас Терзиев и състезателите от клуба по мотоциклетизъм "Несебър Мото Рейсинг Тийм" представиха днес своите успехи през отминаващата година.

Представители на клуб са взели участия във всички кръгове на Националния и Източноевропейски шампионати по Мотокрос, Супермото и Писта. Това са участия в 21 национални състезания, 12 кръга от Източноевропейския шампионат, 4 кръга на Европейската купа по Супермото, 4 кръга на Европейския шампионат по Супермото, участие в националния отбол на Световната купа на нациите по Супермото и кръг от световния шампионат по Мотокрос.
Най-големи през 2008 г успехи извюваха Росен Тончев в Супермото клас S Open - бронзов медалист от Световната купа на нациите / най-престижното състезание в света за годината/, Източноевропейски шампион, Вицешампион за европейска купа, Вицешампион в националното първенство.
Петър Дианов в Супербайк 1000 куб.см.- Източноеврпоейски шампион и Национален шампион.

Камен Георгиев в Мотокрос клас Open B- Национален шампион,
Ганчо Георгиев в Мотокрос 125- 5-то място в Източноевропейския шампионат и 16-ти в Националния шампионат.

Жулиян Георгиев в Мотокрос 65 - 11-то място в Източноевропейския шампионат и 16-ти в Националния шампионат-

За следващата година в клуба си поставят реалната задача-да започне изграждането на Мотополигон на територията на община Несебър, което според президента Атанас Терзиев ще повиши мотивацията на състезателите в клуба и ще привлече млади попълнения.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).