Димчо Ненов: На моменти изглеждахме като юношеска селекция

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:38 / 27.08.2016
1430
"Загуба може да допусне всеки, но ние нямахме нагласата за битка, както в предния мач. Излязохме плахи и стреснати. Чакахме Ботев сам да се победи. Подарихме им първия и втория гол. На моменти изглеждахме като юношеска селекция. Не може така да се представяме. Беше удобен противник Ботев. Отбор, който бе в труден период. Ние ги съживихме. Ние бяхме причината Ботев да победи", каза наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов след загубата от Ботев с 1:2 в мача от петия кръг на Първа лига.

"Явно ние не сме си свършили работата. Знаехме, че отборът на Ботев ще търси победата. Не бяхме концентрирани в ситуации пред нашата врата. Благодарение на вратаря ни Янко Георгиев останахме в мача до последно. Не бе това нашата идея. Без тактическа дисциплина няма как да се получи", добави Ненов.

"Отборът трябва да върви напред. Няма кой да ни чака. Миналата седмица казах да не летим в облаците. Но не използвахме импулса от победата над Берое, а бяхме вяли и отпуснати. Не искам да прехвърлям вината на играчите, това е нашата работа, която не сме свършили", коментира още Ненов.

"Победихме, когато бяхме тактически дисциплинирани. Ако няма дисциплина, няма как да бием. Когато сме хаотични, шансовете ни са минимални", завърши специалистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).