Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Валентин Жеков: Несебър има ресурс, но ни спират
Автор: Екип Burgas24.bg 13:47 / 04.11.2008Коментари (0)620
© Burgas24.bg
Несебър е сензацията на отминалата седмица. Тимът победи на два пъти Нафтекс - за купата и в първенството. Преди това пък от клуба имаха претенции към реферите. Президентът Валентин Жеков отговори пред "7 дни спорт" по тези и други въпроси.

- Г-н Жеков, на какво се дължат двете победи над Нафтекс?
- На добра наша игра и обективно съдийство. Момчетата се стараха и взеха своето. Радвам се, защото опровергахмe слуховете за уговорен мач. Говореше се, че след победата за купата ще дадем мача за първенството на Нафтекс. Несебър обаче разчита само на себе си и не влиза в договорки. Специално мачът за първенството беше много тежък. Както ние бихме, така и те можеха да го направят. Пак казвам, съдийството беше на ниво. За разлика от предишните кръгове.

- Какви са претенциите ви към реферите?
- Те са за мачовете със Спартак, Светкавица и Берое. Срещу Спартак, след като поведохме 1:0, все едно смениха съдията. Трагично бе и съдийството срещу Светкавица. И най-грозното е, че стана на собствен терен. Тогава бях много ядосан, влязох в съблекалнята и глобих футболистите. Отмених наказанието, защото те не са виновни.

- Защо според вас ви режат?
- Явно не сме удобни на някого. Миналата година, след като взех отбора, се засилихме през пролетния дял. Дълго време имахме шансове за влизане, но в Сливен Антон Генов ни поряза. Имам наблюдения, че в БФС има хора, които им се работи, но има и такива, които не вършат работа. Те дърпат останалите.

- Какво имате предвид?
- В първия кръг този сезон играхме с Миньор. Те имаха нередовен играч. Дадохме жалба, а отговорът пристигна преди 2 дни. Отрицателен е, съобщават ни, че нямаме право да обжалваме. Това е абсурдно.

- Какви са целите на Несебър?
- Не гоним "А" група на всяка цена. Ако обаче ни се удаде възможност, няма да я отхвърлим. Целта ни в момента е да изградим добър отбор. Общината също помага. В нейно лице имаме сериозен спонсор. Общината ще направи 2 нови тренировъчни терена. Ще се смени и тревата на стадиона. Ние имаме възможност, но с действията си някои хора убиват желанието ни. Как да влагаме пари, като се случват такива неща. Иначе Несебър има един от най-високите бюджети, има и перспективен отбор.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: