Контузия мъчи волейболист на "ЛукОйл-Нефтохимик"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:06 / 04.11.2008
286
Посрещачът във волейболния "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" Николай Антонов получи контузия. Травмата в ръката волейболистът получи по време на тренировка, дни преди мача от 1/16- финала от турнира "Чалъндж Къп" срещу украинския шампион "Локомотив" /Киев/.

На помощ на контузения Антонов се притекъл масажистът в отбора Веселин Чолаков. Той веднага измъкнал пресрещнатия палец на състезателя, след което му е била оказана и медицинска помощ. Вчера Николай Антонов тренира индивидуално. Докато неговите съотборници се подготвяха край мрежата, той превземаше с лекота стълбите покрай седящите места в спортна зала "Младост". Очаква се до сблъсъка с "Локомотив" /Киев/ посрещачът да се възстанови и да влезе в игра.

В същото време вчера с контузията се размина Иван Станев. Капитанът на бургазлии се сблъска с помощника в треньорския щаб Борислав Крумов на терена. При отиграване на една топка последва удар между двамата, като при сблъсъка Станев нарани крака си. За късмет коляното на 190- сантиметровия състезател остана невредимо.

"В състава на украинския шампион играят двама молдовци. "Локомотив" /Киев/ играе изключително концентрирано и се представя много добре, особено на чужд терен. Затова ние като домакини трябва да сме много внимателни. Целта ни е да вземем чиста победа у дома", каза вчера старши треньорът на "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" Северин Димитров. Той допълни, че със завръщането на Васил Стоянов отборът вече има съвсем друг облик. Освен в посрещането, с неговото присъствие на терена се увеличава ударната мощ, както и силния начален удар, който притежава Стоянов. Гостите от Украйна пристигат днес в Бургас и ще бъдат настанени в хотел "Мираж".

Двубоят между "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" и "Локомотив" /Киев/ от турнира "Чалъндж Къп" е на 5 ноември от 16.30 часа в спортна зала "Младост".

Реваншът е на 13 ноември в украинския град Черкаси, в зала "Будивелник".

Източник: в. "Компас"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).