Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Контузия мъчи волейболист на "ЛукОйл-Нефтохимик"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:06 / 04.11.2008Коментари (0)286
© Impact Press Group
Посрещачът във волейболния "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" Николай Антонов получи контузия. Травмата в ръката волейболистът получи по време на тренировка, дни преди мача от 1/16- финала от турнира "Чалъндж Къп" срещу украинския шампион "Локомотив" /Киев/.

На помощ на контузения Антонов се притекъл масажистът в отбора Веселин Чолаков. Той веднага измъкнал пресрещнатия палец на състезателя, след което му е била оказана и медицинска помощ. Вчера Николай Антонов тренира индивидуално. Докато неговите съотборници се подготвяха край мрежата, той превземаше с лекота стълбите покрай седящите места в спортна зала "Младост". Очаква се до сблъсъка с "Локомотив" /Киев/ посрещачът да се възстанови и да влезе в игра.

В същото време вчера с контузията се размина Иван Станев. Капитанът на бургазлии се сблъска с помощника в треньорския щаб Борислав Крумов на терена. При отиграване на една топка последва удар между двамата, като при сблъсъка Станев нарани крака си. За късмет коляното на 190- сантиметровия състезател остана невредимо.

"В състава на украинския шампион играят двама молдовци. "Локомотив" /Киев/ играе изключително концентрирано и се представя много добре, особено на чужд терен. Затова ние като домакини трябва да сме много внимателни. Целта ни е да вземем чиста победа у дома", каза вчера старши треньорът на "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" Северин Димитров. Той допълни, че със завръщането на Васил Стоянов отборът вече има съвсем друг облик. Освен в посрещането, с неговото присъствие на терена се увеличава ударната мощ, както и силния начален удар, който притежава Стоянов. Гостите от Украйна пристигат днес в Бургас и ще бъдат настанени в хотел "Мираж".

Двубоят между "ЛУКОЙЛ- Нефтохимик" и "Локомотив" /Киев/ от турнира "Чалъндж Къп" е на 5 ноември от 16.30 часа в спортна зала "Младост".

Реваншът е на 13 ноември в украинския град Черкаси, в зала "Будивелник".

Източник: в. "Компас"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Вижте къде ще играе Григор Димитров и срещу кого през тази седмица
Световноизвестен тенис треньор проведе тренировки с наши таланти в Бургас
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: