Херо: Съдиите не ги броя за живи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:23 / 02.11.2008
552
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо се изказа за пореден път в типичния си стил за съдиите след успеха на неговия тим над Спартак (Вн) с 2:0. Точни за „акулите" бяха Дуду (16) и Мишел Платини (20).

„Съдиите не ги броя за живи, каза Херо, който беше наказан да не ръководи тима си от резервната скамейка. - Няма да коментирам реферите, а само играта на тима. Искам повече раздаване от футболистите ми. Нека се заредят от Марсио, хареса ми неговата сърцата игра. Иначе отново показахме наша стара слабост - многото пропуски. Борко Стойчев се отличи в тази насока - той направи по-трудното, след като изтърва от такава позиция. Доволен съм от успеха. Вкарахме два бързи гола, но след това може би прекалено много се отпуснахме. Това костваше много пропуски на тима. Ще работим в тази насока занапред. Отборът няма да бъде разпускан, а остава на лагер до двубоя с Левски в сряда."

Притеснителното от този мач за Черноморец е травмата на Ники Кръстев, който контузи лошо рамото си. Лекарите в тима ще направят всичко възможно да го вдигнат за мача с Левски в сряда.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).