Съдийска бригада под обада в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:23 / 19.10.2008
390
Повече от час след края на двубоя от Източната Б група между Несебър и Светкавица, завършила с победа на гостите от Търговище с 2:1, съдийската бригада не можа да напусне съдийската стая.

Главен рефер на мача бе Георги Кабаков от Пловдив, а негови помощници Атанас Бозев и Илко Томов, като още по време на двубоя футболистите и резервната скамейка на домакините скачаха срещу решенията на страничните арбитри, а най-бурно бе негодуванието при втория гол на гостите в края на срещата, с който те взеха победата.

Играта бе спряна за известно време, а след края на мача се наложи полицейски ескорт да придружи съдиите до стаята им. Малкото фенове на Несебър, които иначе изглеждат доста спокойни, се присъединиха към протестите на играчите и треньорите, като претенциите на домакините бяха за няколко положения в мача.

„Имаме претенции към отменения, според нас неправилно отменен гол на Емил Тодоров, две неотсъдени дузпи в наша полза и признат втори гол от явна засада", заяви Геша.

„В изминалите кръгове стана практика да наказват съдиите след наши срещи, но това нас не топли. Искам да попитам защо все на нас се случва да бъдем ощетявани от реферите. Най-фрапантните случаи бяха на двубоя ни с Берое в Стара Загора и днес със Светкавица", каза още Иванов.

Делегатът Павел Яневски изгледа записи от камерата на домакините и на журналиста Валентин Будаков, който работи и за „Канал 3". Присъстващите на гледането са категорични, че съдийската бригада тенденциозно е взимала решения в спорните моменти, винаги в ущърб на домакините.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).