Алекси Желязков: Не съм доволен от играта ни през второто полувреме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:20 / 06.10.2008
485
Старши треньорът на Нафтекс Алекси Желязков изрази недоволство от представянето на отбора през второ полувреме на мача срещу Локомотив (Стара Загора). „Зелените" спечелиха срещата с 4:1, като отбелязаха и четирите си попадения още преди почивката.

„Не съм доволен от играта ни през второто полувреме. Исках да продължим да играем по същия начин и след почивката, да се забавляваме на терена, но вместо това се получи известно отпускане в нашия отбор. Целта пред отбора продължава да бъде завръщане в „А" група. С играта си през първото полувреме загатнахме, че сме един от основните фаворити за промоция, но искам да подчертая, че ни предстои още много работа", заяви Желязков.

След съботната победа Нафтекс се изкачи на 4-а позиция във временното класиране от Източната „Б" група. „Зелените" изостават на 3 точки от лидера Спартак (Пловдив), който обаче е с мач повече.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).