Митко Събев мести Черноморец в "Акациите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
15:06 / 04.05.2015
6136
От следващия сезон Черноморец ще играе на своя стадион в квартал "Акациите", предаде репортер на Burgas24.bg. Това съобщи председателят на Съвета на директорите Митко Събев след тричасова среща на борда. За пръв път от три години насам на една маса седнаха Събев, Георги Мицов, Мирослав Йорданов и Иван Цанев.

След тежки разговори управителите на Черноморец съобщиха, че дългоочакваното общо събрание ще бъде свикано на 3-и юли. Ако това не се случи, следващата предвидена дата е 3-и август. Тогава се очаква да бъде сменен Борда, като на мястото на Събев и Мицов ще влязат Еролин Кючуков, Тома Томов и Иван Притъргов.

Пред журналистите Митко Събев даде да се разбере, че ще продължи да помага на "акулите", стига да срещне разбиране от страна на общината. Бизнесменът дори изрази готовност да купи футболния клуб и да се ангажира изцяло с издръжката му.

Чуйте какво каза Митко Събев!



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).