Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Изхвърлиха Черноморец от "Гнездо на акули"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:23 / 04.02.2015Коментари (8)3354
© Burgas24.bg
Бургазлии останаха без базата си заради дългове
Футболен клуб Черноморец вече не е собственик на тренировъчната база "Гнездо на акули", научи Burgas24.bg. В момента комплексът е затворен и в него не се допускат нито представителния отбор, нито детските гарнитури. Причината за това са многобройните дългове на съоръжението, която отскоро има нов собственик - фирма "Дорослава". Заради прогонването от тренировъчната база, днешната контрола на Черноморец с Несебър ще се състои в Поморие.

"Действително има смяна на собствеността, не мога да кажа кога Черноморец ще се върне на кампуса "Гнездо на акули". Става въпрос за частно-правни отношения, които рано или късно ще бъдат разрешени. В момента вървят уточнения между новия собственик и ползвателите - в случая ПСФК Черноморец. Въпросната фирма няма нищо общо с Митко Събев. Предполагам, че става дума за някакви бизнес взаимоотношения, свързани с цена на нещо, което не е разплатено, затова се е сменила собствеността", обясни членът на Съвета на директорите на Черноморец Георги Мицов пред наш репортер.

"Всяко нещо си има стойност. В момента вървят разговори на тема колко струва издръжката и колко струва ползването. Докато не се сложат пазарни отношения във взаимоотношенията между ползватели и собственици, няма как да има изход от ситуацията. В Бургас когато един клуб ползва дадена база, която не е негова собственост, си плаща", подчерта Мицов и добави, че "акулите" ще се върнат на кампуса, когато тези взаимоотношения бъдат изяснени.

"Предполагам, че и двете страни са разумни - и Черноморец, и новият собственик, и ще намерят пресечната точка. Това е, нищо фатално не е станало, никакво чудо не се е случило", завърши Георги Мицов.

Още по темата: общо новини по темата: 38
04.05.2015
30.04.2015
28.04.2015
24.04.2015
22.04.2015
15.04.2015
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на NFC
премахни филтъра

0
 
 
На това жалко подобие на отбор скоро ще му отнемат и стадиона който всъщност не е техен, събеф к-***ата си изпра парите и затъна до шия в лайна ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!! Едно нещо създадено по изкуствен начин няма бъдеще скоро това жалко подобие на отбор ще бъде заличен от картата на Бъгария !!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.



Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: