Херо ще иска помощ от Петър Александров и Краси Балъков за Грасхопърс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:50 / 13.07.2008
1262
Вчера след края на мача Хит Горица - Черноморец-Бугас, щастливият треньор на бургазлии Димитър Димитров сподели, че се радва най-много за момчетата, които според него са си повярвали и са показали дух и мъжество срещу добър и опитен съперник, пред една ентусиазирана публика, която подкрепя отбора си. Той не постави персонални оценки, но не отрече, че е доволен от всички свои футболисти, които са изиграли мача в добро темпо до последния сигнал и по този показател също са били с класа над съперника си. Димитров изтъкна факта, че вече мисли за двубоя с тима на „Грасхопърс" и че веднага след като се прибере в България ще се свърже с колегите си Петър Александров и Красимир Балъков, от които да получи повече информация за предстоящия съперник.

Веднага след мача първата група от отбора се завърна в страната с чартърен полет на  Еър Лазур, а втората част от  футболистите кацна в неделя в 16:20 часа на летище Бургас.

Утре - понеделник отборът ще тренира от 9.30 и от 18.00 часа на стадион „Черноморец". По предварителна програма през седмицата е планирана контролна среща с „Берое" Стара Загора, която е насрочена за сряда - 16 юли. Първият мач с „Грасхопърс" ще се играе в Цюрих на 20 юли, а началния час на срещата ще стане известен в понеделник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).