Марсио, Стамен Ангелов и Мартин Жеков отпаднаха от групата за мача с Горица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:33 / 03.07.2008
1182
Португалският халф на „Черноморец Бургас" Марсио Нуньо днес се прибра в Бургас. Заедно с него лагера във Велинград напуснаха Стамен Ангелов и Мартин Жеков. Тримата ще се подготвят край морето под ръководството на кондиционния треньор Детелин Маслов.

Марсио пропусна почти половината от подготвителния лагер на отбора във Велинград поради проблеми с ахилеса. Той започна тренировки в началото на седмицата, но според лекаря на тима не е готов за по-високи натоварвания. Желонието на треньора Димитър Димитров също е да не се рискува с включването му в игра на този етап. Със сигурност обаче португалецът, който е един от любимците на синята агитка ще бъде готов за ответния двубой в Горица.

Стамен Ангелов и Мартин Жеков имат леки мускулни травми и също ще водят индивидуална подготовка в Бургас. Контузиите им не са сериозни и до седмица те ще бъдат в пълна кондиция, смята медицинския щаб на тима.

Утре сутринта група от 22 футболисти на „Черноморец Бургас" заминава за столицата, където ще отседне по традиция в Парк хотел „Витоша".

Ден преди заминаването за столицата нелепа травма получи централния защитник Николай Николов. Той се оплака от болка в бедрото. Днес футболиста не тренира, а самият той заяви, че се чувства по-добре. Решение за неговото участие в съботния мач ще се вземе утре след провеждане на тестове.

Подобно е и положението с Георги Божилов. Младежкият национал се оплаква от болки в адукторите и също на място ще се прецени дали ще попадне сред избраниците на Димитров за мача.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).