Черноморец среща ХИТ Горица във 2-ия кръг Интертото

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:38 / 29.06.2008
1026
Словенският ХИТ Горица ще срещне "Черноморец-Бургас" във 2-ия кръг на турнира Интертото, след като снощи преодоля малтийския си противник Хибърниънс. Всъщност това беше чиста формалност, тъй като словенците спечелиха още първата среща с 3:0, а снощи направиха нулево равенство на собствен терен.

Първата среща от 2-ия кръг е на 5-и юли, като бургазлии са домакини в нея на националния стадион Васил Левски. Реваншът в Словения е ден по-късно.

Изненадващо албанците от Беса (Кавая) се промъкнаха във 2-ия кръг за сметка на кипърския Етникос (Ахна). След нулево равенство в първата среща, снощи те изравниха при гостуването си в Кипър за 1:1 в последната минута. Така Беса (Кавая), миналата година победен два пъти в УЕФА от Литекс, ще се срещне във 2-ия кръг с швейцарския Грасхопър (Цюрих).

Победителят от мача Грасхопър- Беса в 3-ия кръг ще срещне победителя от двойката Черноморец (Бургас)- ХИТ Горица (Словения).

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).