Нефтохимик виси с лиценза заради дългове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:22 / 20.01.2014
1954
Закъсалият финансово Нефтохимик е изправен пред угрозата да остане без лиценз. Клубът дължи 230 хиляди лева към НАП и НОИ, които на този етап няма как да бъдат платени, пише "Меридиан Мач".

Миналата година собственикът Николай Филипов плати в последния момент 70 хиляди лева, с което лицензът беше спасен. Сега обаче бизнесменът категорично отказва да помогне. Крайният срок, в който Нефтохимик трябва да се разплати с институции, бивши футболисти или мениджъри, е 30 март. Ако дотогава дълговете не бъдат погасени, БФС ще бъде принуден да отнеме лиценза на "шейховете".

Светъл лъч за клуба идва от самите футболисти. Въпреки че не са взимали заплати от месеци те са подписали декларации, че нямат финансови претенции към Нефтохимик. Играчите са гарантирали и обещали, че ако зависи нещо от тях, ще помогнат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).