Черно море би Черноморец в баскетболното дерби

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:10 / 30.12.2013
968
Черно море Порт Варна приключи годината с категорична победа. "Моряците" бяха домакин на Черноморец в дербито между двата морски тима и спечелиха със 108:64. Така варненци вече са със 7 успеха и 3 поражения. В първия кръг от новата година Черно море гостува на Берое, а Черноморец приема Ямбол.

Седем състезатели на домакините завършиха с двуцифрен точков актив, като Симеон Илиев вкара 17 точки, 10 борби и 5 асистенции. Станислав Цонков се отчете с 15 точки, а Асен Великов и Николай Стоянов отбелязаха по 13. За варненци не игра Милян Пупович.

За гостите по 14 точки отбелязаха Богдан Боев и Новак Попович, а Тодор Тодоров добави 10.

"Не съм очаквал чак такава разлика. Но да припомня, че направихме няколко несполучливи мачове с Ямбол, даже с Плевен, въпреки, че победихме, както и с Лукойл, който беше тежък двубой. Просто положихме доста труд в тренировките и това даде отражение. А може би и бяхме по-мотивирани от съперника", коментира след мача Денислав Коцев.


"Разликата не е сериозна, а грозна. Едни и същи неща си говорим с момчетата, но явно по никакъв начин те не се променят. Няма как да можем да победим с такива наченки на игра от наша страна. Това няма нищо общо с баскетбола. Най-лесното е да търсим винаги причината другаде - в пътуването, в лошия пас, в съотборника, или пък в другия отбор, затова, че има повече желание. Писна ми вече да убеждавам момчетата, че аз май им вярвам повече, отколкото те сами на себе си. Отворени шутове, в чисти позиции, не можем да вкараме, значи проблемът си е лично в нас. И като настъпи хаос в играта ни стават такива разлики. Опитваме да правим нещо, а никой не иска да го промени. Караме си както сме я почнали, 3 месеца вече. На кого да отида и да кажа сега, че са ни необходими средства, за да направим добър състав. Когато отборът играе много по-лесно се търсят пъри и от държавата, и от частния сектор", каза пък Дечо Коешинов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).