Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Вечер на "делфините" събира баскет маниаци
Автор: Екип Burgas24.bg 10:25 / 12.12.2013Коментари (0)433
Коледният дух ще завладее на 15 декември спортна зала "Бойчо Брънзов". Тази неделя ръководство, треньори и бивши баскетболисти на БК "Делфин" предизвикват в приятелски дуел своите наследници на терена- сборна формация от настоящи състезатели на клуба- младежи, юноши старша и кадети.

С тази нестандартна инициатива ръководството на БК "Делфин" поздравява всички бургазлии с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. По покана на президента на клуба Евтим Банев специално от далечна Лапландия в Бургас ще пристигнат Дядо Коледа и Снежанка. Въпреки претоварения си график двамата се съгласиха да бъдат рефери на звездния мач. Естествено, те ще бъдат придружавани от своите верни помощници- джуджетата, които ще седнат на съдийската маса.

И щом в навечерието на големия християнски празник- Коледа, най-желаните гости от малки и големи са тук- бъдете сигурни, че подаръци ще има за всеки от сърце.

Индивидуални награди ще получат обявените за най-добър играч и реализатор в мача. Изненади ще има за прохождащите в баскетбола 8-9-годишни състезатели, които ще демонстрират какво са научили през годината. На полувремето награди ще има и за най-сръчните и най-бързите в щафетните игри. В списъка на Дядо Коледа е включен и нейно величество Публиката. Предколедната "Вечер на делфините" ще завърши с коктейл, на който състезатели и гости ще се повеселят.

Не забравяйте деня, часа и мястото на срещата! Тази неделя-15 декември, от 16.30 часа в спортна зала "Бойчо Брънзов", веднага след края на регионалния турнир по баскетбол за 12-годишни момчета.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: