"Делфините" ще защитават Купа "Грогор Апостолов-Гришата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:30 / 05.12.2013
1068
С особен заряд баскетболистите на БК "Делфин" очакват тазгодишния традиционен турнир за купа "Грогор Апостолов-Гришата". В две поредни години възпитаниците на бургаския клуб са носители на престижния приз, а за предстоящото 17-о издание на надпреварата ще излязат с амбициите да запишат трибъл.

Знаковият за морския ни град турнир ще се проведе навръх Никулден, 6 декември. Освен за Купа "Гришата", участниците в надпреварата ще се състезават и за наградите на президента на БК "Делфин" Евтим Банев.

Турнирът "Григор Апостолов- Гришата" е част от спортната програма на общината, посветена на празника на Бургас. Организатор на баскетболното състезание за момчета до 12 г. е БК "Делфин" и община Бургас. Участие в битките под коша ще вземат "Черноморец", "Тунджа" /Ямбол/, "Академик" Пловдив/ и домакините от "Делфин".

За първи път ще бъде излъчен по един състезател от четирите отбора, представил се най-добре в мачовете. Специални призове ще получат и номинираните в категориите "най-добър реализатор" и MVP на турнира. Всички награди са осигурени от президента на БК "Делфин" Евтим Банев.

Турнирът на 6 декември ще започне от 10.00 часа в спортна зала "Бойчо Брънзов" и ще бъде закрит в 16.30.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).