Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
"Метропол" извоюва медали от международния турнир "Замората"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:47 / 15.11.2013Коментари (0)1530
©
Плувците на бургаския "Метропол" продължават да берат плодовете от своя труд. След усилената работа през лятото и подготвителния лагер в Приморско в началото на септември, поредната малка, но важна стъпка към спортните върхове възпитаниците на треньорите Хариета Гарибян и Марио Златев направиха на 15-ия международен турнир "Замората". 

Състезанието, което е посветено в памет на именития български треньор Стефан Попов, се проведе миналия уикенд на басейн "Спартак" в столицата. За призовите места спориха близо 400 млади плувци от България, Сърбия и Македония.

ПК "Метропол" участва с отбор от 11 плувци и спечели две втори места. Носител на отличията стана Деян Велков, който извоюва бронзовите медали в бруста. На 50 метра Деян финишира с време- 44.22 секунди, а на 100 м завърши с резултат- 1.41.05 мин.

В същата дисциплина Георги Колев се класира на пета позиция с време 1.47.04 мин., следван от Христеан Маслев с резултат 1.49.87.

При по-големите отново в 100-метровата дистанция на бруста Габриел Павлов се класира пети с 1.17.45 мин. Бургаският талант имаше не леката задача отново да влезе в битка с година по-големите от него съперници, но се справи отлично с конкуренцията в синия коридор. На 200 съчетано Габриел дублира петата си позиция като спря хронометрите на 2.34.22 мин.

Много добра оценка от своите треньори за представянето в турнира получиха малкият Артьом Пудников, Борис Крумов, Стоян Иванов, Илиян Димов, Янислав Симеонов, Златислава Янакиева и Георги Димитров.

"Всички деца се представиха много добре на "Замората" и подобриха личните си постижения. Новото попълнение в отбора Артьом Пудников, който е от Русия и е най-малкият в състава, тренира при нас отскоро, но има реални шансове за призови класирания във възрастова група "Златна рибка" през идното лято, където ще участва. Продължаваме с усилената работа и се надяваме за по-добри резултати през следващия сезон", заяви треньорът Марио Златев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: