Съдия се би с играчи на мач от елитната дивизия на Кувейт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:42 / 25.10.2013
1072
По време на мача от шампионата на Кувейт между Ал Насър и Ал Араби главният съдия се сби с играчи, съобщиха местните медии.

В хода на срещата арбитърът Саад Ал Фадли отсъди дузпа във вратата на Ал Насър, което предизвика бурен гняв сред играчите на домакините. Те наобиколиха съдията и започнаха да го блъскат.

В отговор Ал Фадли нокаутира с ляв удар единият от нападателите си и изрита друг, след което показа червени картони на няколко играчи, предаде БГНЕС. След като футболистите на Ал Насър се успокоиха, играч на Ал Араби бе точен от бялата точка.

След подновяването на играта един от малцината останали състезатели на домакините силно изрита топката към рефера и мигновено получи червен картон. Ал Араби спечели мача с 4:1 и запази третото си място във временното класиране във Висшата лига на Кувейт.

Източник: БГНЕС



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).