Двама сърби остават в Черноморец, селекцията на отбора е отворена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:04 / 08.10.2013
836
Марко Павлович и Новак Попович ще играят за Черноморец през новия сезон. Старши-треньорът на бургаския тим Дечо Коешинов потвърди това, като добави, че е освободил гарда Милян Радосавлевич. Той добави, че отборът се нуждае от още играчи и че ще изиграе две контроли до началото на сезона - една срещу Берое и още една следващата седмица, като все още не е ясно кой ще бъде съперник на тима.

"Селекцията все още е отворена и тепърва ще решим още кои състезатели да привлечем. Имаме дупки на много места и трябва да намерим играчи. Утре ще реша относно Васил Бачев и Илхан Арабаджиев. Имаме една контрола в Стара Загора утре, вероятно ще изиграем и още една следващата седмица.

Доволен съм от турнира в Пловдив, защото се видя какво имаме и какво нямаме, защото сме малко повече с претенции, отколкото качество, което предлагаме. Мисля, че тези контроли дойдоха навреме. Доволен съм, защото в последния мач изглеждахме като отбор, независимо че тогава имаше най-много умора, стояхме много добре на игрището", каза Дечо Коешинов за BGbasket.com.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).